Льовочкін підтвердив, що балотуватиметься в Раду від "Опозиційного блоку"

Колишній глава адміністрації Януковича, засновник Фонду «Нова Україна» Сергій Льовочкін підтвердив, що балотуватиметься у Верховну Раду від «Опозиційного блоку»

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням  на «Інтерфакс-Україна».

Льовочкін пояснив, що вирішив балотуватися в народні депутати, щоб на законодавчому рівні просувати напрацювання фонду.

"Україна сьогодні знаходиться в складній економічній ситуації. На території нашої держави йде війна. Я вважаю, що навіть зараз в умовах конфлікту на сході, в умовах анексії Криму, в України є шанс провести глибоку модернізацію країни. Я йду в парламент, щоб Україна не втратила цей шанс розвитку ", - сказав політик.

Він зазначив, що виступає за другу хвилю модернізаційних реформ, "де головне слово мають сказати регіони України". "Тому я підтримав пропозицію моїх колег - Інституту стратегічних досліджень" Нова Україна "з реалізації програм стратегічного прориву п'яти регіонів України", - підкреслив Льовочкін.

За його словами, реалізацією цієї програми, до якої увійшли Київ, Одеса, Миколаїв, Вінниця та Кіровоград, займатиметься Фонд "Нова Україна". "Я впевнений, що центр України, південь і столиця повинні стати своєрідною сполучною ланкою нової, єдиної України", - додав Льовочкін.

В новому парламенті він має намір займатися просуванням всіх реформ і напрацювань фонду "Нова Україна".

Льовочкін також закликав політиків з усіх сил створити в парламенті міжфракційну групу з просування реформ. "Потрібно консолідувати всі можливості і сили на всіх рівнях тих, хто вважає, що саме реальний сектор, наукова сфера можуть допомогти Україні зробити прорив і подолати кризу", - підкреслив він.

Як стало відомо, Льовочкін йде в народні депутати у списку "Опозиційного блоку" під номером 12.

Нагадаємо, раніше  джерела  Еспресо.TV повідомляли, глава адміністрації Януковича, а також власник телеканалу "Інтер" Сергій Льовочкін планує балотуватися за списками "Опозиційного блоку».