Окупаційна влада звинувачує кримськотатарський канал ATR в екстремізмі

Окупаційне Міністерство внутрішніх справ звинуватило кримськотатарський телеканал АТR в екстремізмі і формуванні "антиросійської громадської думки"

Лист із відповідною офіційною інформацією отримала гендиректор каналу Ельзара Іслямова, передає Еспресо.TV з посиланням на "Твітер" журналіста Азада Сафарова.

"Кримськотатарський канал АТР звинувачують у екстремизмі. Хочуть даних на всіх журналістів", - прокоментував він опубліковане фото. 

Відповідно до тексту листа, каналу начебто "вперто закладає думку про можливі репресії за національною та релігійною ознаками, сприяє формуванню антиросійських настроїв у суспільстві, навмисно розпалює серед кримських татар недовіру до влади та її дій, що опосередковано становить загрозу екстремістської діяльності".

Відтак міліція вимагає у керівництва телеканалу надати копії реєстраційних, дозвільних документів, а також договори оренди приміщень, штатний розклад, список працівників й посадові інструкції редактора та осіб, відповідальних за публікацію матеріалів.