Палій: Льовочкін намагається залишитися провідником російського впливу

Колишній глава Адміністрації президента Віктора Януковича Сергій Льовочкін на руїнах Партії регіонів буде намагатися звести якусь нову політичну структуру, щоб бути провідником російського впливу та самому впливати на політичну ситуацію

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив політолог Олександр Палій.

«Льовочкіну вдалося обійти негативний імідж завдяки тому, що він вчасно зістрибнув з потяга Януковича, який летів у прірву. І тепер він використовує цю свою передбачливість і  відсутність супернегативного іміджу, який був у інших поплічників Януковича.  Тому тепер на електораті Партії регіонів і на її руїнах він намагається увійти у владу знову», - заявив Палій.

«Я сподіваюсь, що «Опозиційний блок» пролетить на виборах до парламенту.  Але, якщо Льовочкін не буде мати 5%, то треба відзначити, що ще є багато мажоритарників, які теж йдуть під цією програмою.  Вони навмисно реєструються в останні дні, щоб люди не встигли обуритись цим.  І це достатньо масово у всіх частинах України», - додав політолог.

«Чимало людей Януковича, яких розставляв Льовочкін, які наразі рухаються до влади. Тобто, якщо цей «Опозиційний блок» пролетить, а пару десятків мажоритарників пройде, це означатиме, що якийсь плацдарм у Раді буде створено. Я вже не кажу  про ту загрозливу ситуацію , коли цей «Опозиційний блок» зможе сам пройти по партійних списках», - заявив Палій.