Прикордонники "прикрили" підводний "спиртопровід" з Придністров'я в Україну

Контрабандний канал перекачування спирту в особливо великих обсягах з території самопроголошеного Придністров'я в Україну прихованим трубопроводом по дну Кучурганського лиману викрили й присікли прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з оперативниками облуправління Міндоходів в Одеській області

Про це у вівторок повідомили у прес-службі облуправління Міндоходів в Одеській області, уточнивши, що "прихований на дні лиману трубопровід для контрабанди спирту ліквідовано", передає Еспресо.TV з посиланням на Укрінформ.

Крім того, розглядається питання про вилучення автомобіля КамАЗ, яким перевозилась прихована цистерна з 1200 літрами спирту територією прикордонного Роздільнянського району Одеської області.

"За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи на суму 188 тисяч гривень. Розглядається питання про карну відповідальність причетного до контрабандної діяльності 49-річного мешканця Роздільнянського району та інших правопорушників", - повідомили у прес-службі облуправління Міндоходів.