Харчишин візьме участь у Київському напівмарафоні, щоб підтримати солдат

Лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин в неділю візьме участь в забігу на 2 км "Сильні духом"

Лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин в неділю візьме участь в IV Київському міжнародному напівмарафоні, повідомляє "Сегодня".

Він побіжить у благодійному забігу "Сильні духом" на 2 км - гроші скерують на допомогу солдатам, постраждалим в зоні АТО.

"Я не суперспортсмен, і в моєму випадку твердження "головне - участь", говорить саме за себе. Я буду бігти 2 км і сподіваюся добігти до кінця. Головне, щоб здоров'я дозволило. Якщо чесно, то я чекав пропозиції взяти участь у марафоні. Недавно його бігла моя дружина і показала хороший результат. І це для мене як виклик. До того ж у марафону блага мета. Ми намагаємося не проходити повз акцій, які пов'язані з нашими солдатами. Дали вісім концертів у зоні АТО. Ми не можемо брати в руки зброю, але наша творчість і подібні акції - це та зброя, яку ми можемо використовувати", - сказав співак.

Мета традиційного Київського напівмарафону - це створення спортивної, культурної громадськості в Україні.

"Цього року Kyiv Half Marathon не міг залишитися осторонь ситуації, яка склалася в нашій країні. Ми пишаємося і підтримуємо тих, хто ціною власного життя захищає наше майбутнє і майбутнє наших дітей. Саме тому Kyiv Half Marathon спільно з благодійним фондом «Лелеки» організовує благодійний забіг "Сильні духом". Всі кошти зібрані від реєстрації учасників підуть на потреби солдатам постраждалим в зоні АТО, котрі перебувають в Головному військово-клінічному госпіталі МО України", - йдеться на сторінці заходу у Фейсбуці.

Раніше у марафоні на підтримку благодійної програми Team for Kids взяла участь екс-перша ракетка світу Данська тенісистка Каролін Возняцкі.