На Житомирщині екс-регіонала Журавського закидали яйцями

В Володарськ-Волинському районі Житомирської області колишнього члена Партії регіонів нардепа Віталія Журавського невідомі люди закидали яйцями і облили водою

Відео, що з'явилося на сервісі YouTube, називається «Журавський - спроба підкупу виборців», передає Еспресо.TV з посиланням на ДеПо.

Як стає зрозуміло з коментарів автора відео, люди, які зірвали зустріч скандального нардепа з ​​виборцями, є бійцями добровольчого батальйону «Айдар». А однією з причин такої «теплої» зустрічі народного обранця, ймовірно, є помста за полеглого товариша - автор вимовляє фразу: «За нашого соратника Льошку Богуша».

Відзначимо, що це вже не перший раз, коли Журавський може відчути на собі «народну любов». Так, 16 вересня під час мітингу біля Верховної Ради екс-«регіонал» опинився у сміттєвому баку.

Нагадаємо, законопроекти Журавського і його діяльність як народного депутата не раз викликали гучний резонанс в українському суспільстві. Так 18 вересня 2012 Верховна Рада проголосувала за його законопроект «про наклеп», який дозволяє садити журналістів. Зокрема, за наклеп пропонувалося карати ув'язненням до 3 років і великими штрафами.