Біля будівлі концерну РРТ невідомі скоїли напад на ведучого Еспресо.TV

Сьогодні, 29 вересня, біля будівлі Концерну радіозв'язку, телебачення і радіомовлення у Києві невідомі люди скоїли напад на ведучого і кореспондента Еспресо.TV Артема Шевченка

Про це Шевченко повідомив в ефірі  Еспресо.TV.

За його словами, екс-керівник Концерну радіозв'язку, телебачення і радіомовлення Костянтин Захаренко, який намагається скоїти рейдерське захоплення об’єкту, зігнав до будівлі не лише проплачених мітингувальників, але й силову групу.

«Ця силова група скоїла напад на мене, тому що я задавав незручні запитання, які стосувалися свавільного рішення суду. Після того, як ми вийшли на вулицю, до нас підійшли два молодики, облили водою. Один вдарив рукою, інший – ногою. Ніякі це не представники громадськості, а хулігани, яких використовують під приводом встановлення справжнього українського керівництва концерну», - розповів Шевеченко.

Він також додав, що наразі біля будівлі знаходиться близько сотні проплачених мітингувальників. Натомість сам винуватець подій Костянтин Захаренко вільно ходить по терииторії концерну і намагаються віддавати розпорядження.

Також про напад на вул. Мельникова невідомих осіб заявив ще один кореспондент Еспресо.TV Ілля Березенко.

Він припускає, що напад скоїли представники екс-керівника концерну Захаренка.

Нагадаємо, сьогодні вранці було здійснено рейдерське захоплення Концерну радіозв'язку, телебачення і радіомовлення.

Як повідомив гендиректор концерну Олександр Півнюк, рейдерське захоплення центрального офісу здійснив екс-в.о. гендиректора Костянтин Захаренко.

Останній посилається на рішення Тельманівського районного суду Донецької області, який нібито ухвалив постанову про скасування рішення уряду про своє звільнення і відсторонення гендиректора Концерну РРТ Олександра Півнюка від виконання своїх обов’язків.

Зазначимо, що наразі Тельманівський район знаходиться під контролем бойовиків, тому рішення суду не є легітимним. Натомість звільняти та призначати керівника концерну РРТ може лише Кабмін.