Бійці батальйону "Січ" знищили близько 10 бойовиків

Бійці батальйону особливого призначення "Січ" знищили близько 10 бойовиків в зоні АТО

Про це повідомив командир 1-ї роти батальйону Богдан Павлик, передає "РБК-Украина".

Бійці батальйону особливого призначення "Січ" повернулися з передової АТО на своє місце дислокації

"Бійці батальйону "Січ" виїхали на передову, щоб допомогти нашим військовим охороняти підконтрольні нам територій. Про наступ зараз мова не йде, адже у нас так зване "перемир'я". Завдяки нашим бійцям багато хлопців, які перебувають вже близько місяця в зоні АТО, змогли нормально відпочити", - розповів Павлик.

Він зазначив, що більше доби бійці батальйону "Січ" допомагали бійцям Нацгвардії і батальйону "Київська Русь" обороняти блокпости на передовій поблизу Горлівки та Дебальцеве. За бійцями було закріплено чотири блокпости: 26, 27, 28 та Д1.

Павлик зазначив, що на блок-посту Д1 за ніч було знищено близько 10 сепаратистів.

"Вдалося знищити машину з сімома терористами, які намагалися манівцями під'їхати до позиції українських військових. Також поблизу блок-посту було знищено диверсійну групу терористів, яка тричі за ніч намагалася проникнути на підконтрольну українським військовим територію", - додав він.

Бійці "Січі" також виявили місця розміщення снайперів і передали їх координати "Київської Русі", яка кількома залпами з БРДМ знищила снайперські позиції.

Бійці "Січі" також повідомили, що на 27-му блок-посту була затримана "гуманітарна допомога" для сепаратистів, що складалася з 10 ящиків горілчаних виробів і хліба.