Екс-керівника концерну РРТ Захаренка затримано, - журналіст

Екс-керівник концерну РРТ Костянтин Захаренко, який вчинив зранку спробу його рейдерського захоплення, наразі затриманий та перебуває у міліцейському райвідділі

Про це повідомив журналіст Еспресо.TV Артем Шевченко на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Злодійкуватий Костянтин Захаренко, який вчинив зранку спробу рейдерського захоплення державного Концерну РРТ, прикриваючись купленим сепаратистським рішенням Тельманівського суду Донецької області, наразі затриманий та перебуває у міліцейському райвідділі", - написав журналіст.

Нагадаємо, сьогодні вранці було здійснено рейдерське захоплення Концерну радіозв'язку, телебачення і радіомовлення.

Як повідомив гендиректор концерну Олександр Півнюк, рейдерське захоплення центрального офісу здійснив екс-в.о. гендиректора Костянтин Захаренко.

Останній посилається на рішення Тельманівського районного суду Донецької області, який нібито ухвалив постанову про скасування рішення уряду про своє звільнення і відсторонення гендиректора Концерну РРТ Олександра Півнюка від виконання своїх обов’язків.

Зазначимо, що наразі Тельманівський район знаходиться під контролем бойовиків, тому рішення суду не є легітимним. Натомість звільняти та призначати керівника концерну РРТ може лише Кабмін.