Чиновник зі Святогорська на прохання про підтримку для біженців: Йдіть до героїв, вони допоможуть

Віктор Савченко, чиновник мерії Святогорська, що на Донеччині, цинічно порадив просити підтримки для біженців у військових

Про це Еспресо.TV повідомив Ігор Шерімков, власник невеличкої бази відпочинку "Прімус", яка розташована в 30 хв від знаменитої Святогорської Свято-Успенської Лаври.

За його словами, на своїй базі відпочинку він приймає біженців з Донецька. При цьому жодної фінансової підтримки від держави у цьому питанні він не отримує, хоча конче її потребує. Аби якось  змінити ситуацію, він звернувся до мерії Святогорська з проханням, хоча б знизити тариф на електроенергію.

"Я попросив, щоб мені зробили такий тариф, як для населення, а не як для підприємства. Він набагто нижче і це дозволить мені звести кінці з кінцями, - розповідає Шерімков, - Але у мерії мене не тільки не захотіли слухати, а цинічно порадили звертатися зі своєю проблемою до героїв, які сидять в окопах".

З такої відповіді, за його словами, стає очевидно, що чиновникам Святогорська байдуже щодо майбутнього України та тих людей, які через війну на Донбасі опинилися у скрутній ситуації. 

Аби якось змінити ситуацію, Шерімков збирається звертатися до правоохоронних органів України.