Гелетей після сварки в ТСК "грюкнув дверима"

Міністр оборони України Валерій Гелетей залишив засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо розслідування подій в Іловайську

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на «Укрінформ».

Зокрема, Гелетей заявив, що готовий надати народним депутатам усю необхідну інформацію щодо подій в Іловайську, однак, зробить це на закритому засіданні без представників ЗМІ.

«Хочете предметно спілкуватися - будь ласка. Тут є всі відповіді, але надам я їх без журналістів»,- сказав він, демонструючи папку з документами.

У свою чергу, голова ТСК, народний депутат Андрій Сенченко звинуватив міністра оборони у блокуванні роботи парламентської комісії.

Водночас, член комісії, народний депутат Яворівський звернувся до Сенченка з інформацією, що у залі знаходяться представники російських ЗМІ, тож попросив поставити на голосування питання про виключення представників ЗМІ з зали і продовження роботи комісії у режимі закритого засідання.

Більшість членів комісії відхилили таку пропозицію на голосуванні, тож засідання і допит міністра оборони продовжився. Однак Гелетей заявив, що не буде озвучувати жодних відповідей для ЗМІ і «хоче предметного спілкування», після чого залишив засідання ТСК.

Нагадаємо, сьогодні керівники Міноборони та Генштабу на засіданні ТСК щодо трагедії в Іловайську відмовилися надавати свідчення щодо проведення цієї операції, посилаючись на секретність інформації.