Ляшко пропонує люструвати список Радикальної партії

Олег Ляшко закликає громадян України бути свідомими і небайдужими - перевірити список його партії і переконатися, що там немає зрадників. І потім так само продовжити люстрацію в масштабі всієї країни

Як відомо, раніше лідер радикалів заявляв, що їхній список буде абсолютно політично «чистим»: ніяких колишніх депутатів, пенсіонерів, помічників депутатів-регіоналів. Олег Ляшко назвав це «люстрацією, яку РПЛ почала з себе».

Головний радикал країни закликав інші політичні партії докласти зусиль, щоб не допустити в парламент колишніх регіоналів, зрадників і одіозних діячів режиму Януковича. Для цього він запропонував залишити в округах сильних мажоритарників від патріотичних сил, незалежно від партійної приналежності.

Тепер до процесу люстрації партійного списку радикалів можуть приєднатися всі бажаючі виборці. Саме така пропозиція міститься в тексті, розміщеному разом з виборчим списком Радикальної партії на офіційному сайті.

Нагадаємо, що Закон України дозволяє політичним партіям виключати окремих кандидатів з виборчих списків до 12 жовтня 2014 року.