Російські диверсанти відкрили полювання на волонтерів на Донбасі, - Штаб АТО

Терористи та російські диверсанти намагаються зупинити волонтерський рух в зоні АТО

Про це розповів начальник групи інформаційно-психологічних операцій штабу АТО полковник Анатолій Кравчук, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО.

«Нещодавно терористи повернулись до акцій з переодяганням у форму українських військових для проведення показових розстрілів мирних мешканців, бажано "під камерами" російських "чесних новин.  

Нині ж бойовики "відкрили полювання" на волонтерів, які працюють в зоні АТО, допомагаючи українським військовим. Особливо це стосується волонтерських груп, що перебувають в районі міста Маріуполя», - сказав він.

«Більш того, для виявлення та фізичного знешкодження волонтерів сформовані спеціальні диверсійно-розвідувальні групи, що малоймовірно без участі російських фахівців з Головного розвідувального управління Генштабу РФ. Метою діяльності ДРГ є призупинення волонтерського руху в зоні АТО шляхом їх залякування. Цю інформацію ми надаємо з метою попередження та застереження волонтерів, що працюють нині в зоні АТО», - підкреслив офіцер.

Нагадаємо, нещодавно волонтери з Маріуполя повідомляли, що працює диверсійна група, учасники якої виходять на зв’язок з волонтерами через соціальні мережі, видаючи себе за українських військових, що заманити волонтерів у пастку.