Чемпіон світу з боксу через Кличка покине свого промоутера

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі німецький боксер Марко Хук не продовжуватиме контракт з промоутерською компанією Sauerland Event, який закінчується в грудні

Своє рішення Хук пояснив тим, що напружені стосунки між сім'єю Зауерланд і братами Кличко, а також контракти з різними телевізійними каналами заважали організації його бою з одним з братів Кличко в минулому, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на boxingnews.com.ua.

"Я дуже вдячний Вілфріду Зауерланду, але я вирішив взяти штурвал у свої руки. Як великий чемпіон я хочу бути незалежним. Тепер я вільний для бою з Кличком. Мрію про великі бої, навіть в США. Я хочу битися з кращими, а Кличко, вважаю, і є кращим", - каже Хук.

Німецький спортсмен планує повернутися в надважку вагу, де він вже провів один бій (програвши його дуже суперечливим рішенням суддів Олександру Повєткіну), щоб зустрітися з Володимиром Кличком.

Як уже повідомлялося, свій наступний поєдинок Володимир Кличко проведе з болгарином Кубратом Пулєвим 15 листопада в Гамбурзі.