Інтерпол відмовився розшукувати Коломойського на прохання Росії

Інтерпол відмовив Слідчому комітету Росії в оголошенні українського олігарха та губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського в міжнародний розшук

Про це повідомив в.о. керівника управління Слідчого комітету РФ Олександр Дриманов, передає Еспресо.TV з посиланням на РИА-Новости.

"Наші колеги з Інтерполу відмовили, зокрема, по Коломойському", - сказав він, зазначивши, що закордонні партнери знайшли в проханні Росії політичний підтекст.

Виступаючи на засіданні комітету в Раді Федерації, представник Слідчого комітету додав, що відомство продовжить працювати по кримінальній справі про злочини в Україні.

Нагадаємо, 2 липня Басманний суд Москви санкціонував заочний арешт губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

Коломойський звинувачується російськими правоохоронними органами у вбивствах, перешкоджанні професійній діяльності журналістів, викраденні людей. 

А 1 серпня у Генпрокуратурі Росії заявивли, що в Інтерпол направлено пакет документів для організації міжнародного розшуку Коломойського