Пилипишин закликав Левченка одночасно знятися з виборчих перегонів

Кандидат в народні депутати по 223-му округу Віктор Пилипишин закликав свого опонента «свободівця» Юрія Левченка одночасно зняти свої кандидатури з виборчих перегонів

Про це Пилипишин написав в своєму «Фейсбуці»,  повідомляє Еспресо.TV.

Наводимо повний текст його заяви:

«Як і обіцяв оприлюднюю мирну пропозицію до свого опонента по 223-му округу.

Сьогодні Україна перебуває на межі страшного конфлікту, який спровокований псевдолюстраторами, швондерами та штурмовиками в одній іпостасі. Країна не витримає чергової хвилі насилля в тилу, коли на лінії фронту й досі тривають бойові дії.

Знаю, що мій опонент по 223-му виборчому округу Юрій Левченко боїться втретє програти парламентські вибори. Саме в цьому причина силових атак тридцять на одного, постійних погроз мені особисто, моїм рідним та близьким. Але якщо мене не зламав Янукович та його банда, тим більше не зламають мене банди вуличних молодчиків, які фактично продовжують політику злочинної влади, насаджуючи в суспільстві насильство.

Я переконаний у власній перемозі, адже мене підтримують кияни. Але усвідомлюю, що метою радикальних політиків є конфлікт. Тому в ім’я миру, спокою та майбутнього України я готовий знятися з виборчих перегонів. Готовий забути особисті образи і зробити так, щоб 223-й виборчий округ став прикладом для України. Прикладом компромісу двох непримиримих суперників заради майбутнього країни.

Я готовий на такі кроки тому, що й без мандату буду працювати для своєї країни, адже для мене влада не є самоціллю, а лише інструментом позитивних змін. Я категорично проти насилля та екстремізму в політиці, корупції у владі, олігархів в управлінні державою. Я йшов в депутати, щоб завадити цим людям штовхати країну у прірву. Адже життя показало, що радикалізм та екстремізм привели Україну до катастрофи.

5 хвилин тому Юрію Левченку було запропоновано одночасно зняти наші кандидатури з перегонів та підтримати кандидата, чиї знання, демократичні цінності та переконання будуть корисні державі. Дав опоненту час до завтрашнього дня, до 12-ої години. Якщо він не прийме пропозицію, я залишаю за собою остаточне рішення з цього питання».