У Києві покажуть українсько-німецьку постановку культового роману Жадана

14 жовтня 2014 року о 19.00 на сцені концерт-холу Києва SENTRUM відбудеться спільний концерт відомого берлінського "Emigrantski Raggamuffin" колективу RotFront, а також українського поета і письменника Сергія Жадана та німецького гостя Філіпа Кіфера

В рамках заходу Сергій Жадан, художник-постановник із Німеччини Філіп Кіфер презентують проект спільної україно-німецької театральної постановки культового роману письменника "Депеш Мод". Обрамленням заходу стане концерт німецького музичного гурту "РотФронт", про це повідомляє gazeta.ua.

RotFront – берлінська музична група, заснована у 2003 році харків'янином із Берліну Юрієм Гуржи. Група придбала широку популярність серед німецької публіки завдяки спільному з Володимиром Камінером проекту "Russendisko". RotFront відомі не тільки тим, як уміло вони об'єднують різні стилі музики, такі як рок, хіп-хоп, танцювальні напрямки, регі, ска, клезмер, але і завдяки своєму багатонаціональному складу (Україна, Німеччина, Угорщина, Австрія, Болгарія, Австралія).

RotFront вперше в Україні презентують свій новий альбом "17 Deutsche Tänze" ("17 німецьких танців").

Захід відбудеться під патронатом Генерального консульства Німеччини у Донецьку та Goethe-Institut в Україні в рамках проекту Посольства Німеччини в Україні "Тижні Німеччини в Україні 2014".