Чи стане Усик інтерконтинентальним чемпіоном

Уже завтра, 4 жовтня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться велика подія у світі боксу - довгоочікуваний поєдинок Олександра Усика проти чемпіона ПАР Даніеля Брюера

Цей бій стане п'ятим у професійній кар'єрі Усика та його першим титульним поєдинком. На кону титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі. 

Всі чотири попередні поєдинки на профі-рингу Олександр Усик завершив перемогою нокаутом. Чи поповниться цей список новою перемогою дізнаємося вже в суботу ввечері. Суперником українця виступить досвідчений спортсмен, в послужному списку якого 30 боїв і 24 перемоги. 

Вчора у Львові пройшло відкрите тренування, а сьогодні відбулася процедура зважування, за підсумками якої Олександр Усик виявився важчим Даніеля Брюера. Він показав 90,2 кг, у той час як вага південноафриканця склав 87,55 кг. 

Пряма трансляція бою Усик-Брюер відбудеться в 22:30 на телеканалі «Інтер» за підтримки бренду «Хортиця» - абсолютна якість». Другим головним поєдинком вечора стане прощальний бій екс-чемпіона світу Андрія Котельника.