Екс-беркутівець Садовник ймовірно втік з-під домашнього арешту, - журналіст

Обвинувачений у розстрілі майданівців екс-командир роти спецпризначення "Беркут" Дмитро Садовник швидше за все втік з-під варти

Про це повідомив журналіст Сергій Висоцький на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV

"На згадку про себе він залишив тільки електронний браслет", - написав він.

Зазначимо, Апеляційний суд Києва переніс розгляд справи щодо клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу колишньому командиру роти спецпризначення "Беркут" Дмитру Садовнику на 14:00 6-го жовтня. Водночас прокурор Олексій Донський не повідомив, яке рішення було ухвалене під час закритого засідання.

"6 жовтня буде судове засідання. Ви почуєте рішення", - сказав він.

Також Донський розповів, що встановленням місцезнаходження Дмитра Садовника займаються слідчі ГСУ (слідче) Генпрокуратури.

Крім того, прокурор нагадав, що підозрюваний, відповідно до рішення про домашній арешт, має перебувати вдома з 23:00 до 7.00.

Нагадаємо, 22 квітня Апеляційний суд Києва постановив заарештувати командира роти колишнього спецпідрозділу «Беркут» Дмитра Садовника, якого звинувачують в причетності до розстрілу майданівців.

26 вересня Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляційної скарги на рішення Печерського райсуду, який звільнив з-під варти колишнього командира роти спецпризначення "Беркут" Дмитра Садовника, на 1 жовтня.

Сьогодні Апеляційний суд Києва вирішив застосувати примусовий привід до суду екс-командира роти спецпризначення "Беркут" Дмитра Садовника на 17 годину.