Голенко обурився арештом екс-заступника міністра в терористичній ЛНР

Голова Луганської облради Валерій Голенко вважає, що «екс-заступник міністра охорони здоров’я» терористичної ЛНР Павло Малиш, був затриманий без будь яких законних підстав

Таку думку Голенко оприлюднив на сайті облради, пише Еспресо.TV.

«Сьогодні стало відомо, що саме в Сєвєродонецьку невідомими (втім, є підстави вважати, що це були представники батальйону "Айдар") без всяких законних підстав затриманий депутат Луганської облради Павло Малиш. Причому в місто він приїхав якраз у службових справах і якраз в облдержадміністрацію», - обурюється Голенко.

Нагадаємо,  2 жовтня в Сєвєродонецьку був затриманий депутат облради від Партії регіонів Павло Малиш, який до захоплення ОДА працював там керівником департаменту охорони здоров'я. А на початку літа Малиш активно співпрацював з так званою «Луганською народною республікою» і навіть займав пост заступника «міністра охорони здоров'я» «ЛНР».

 На початку вересня лідер Громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов заявив, що Павло Малиш тепер влаштувався працювати в Києві в структурі, що займатиметься відновленням зруйнованої бойовиками "ЛНР" економіки Донбасу.