Поблизу Первомайського українські війська знищили шість бойовиків та два міномети

За оперативною інформацію, в районі Первомайського Донецької області українські військові знищили два міномета та шість бойовиків

Про це повідомляє  Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО.

«Напередодні, за результатами пошуково-рейдових дій, силами АТО в районі Первомайського знищено два міномета та 6 бойовиків», - поінформували у штабі.

Також повідомляється, що непідконтрольні збройні формування продовжують обстрілювати позиції українських військовослужбовців, що розташовані в районі населених пунктів Трудовське, Рідкодуб, Нікішино, Чернухіно, Попасна.

Також реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град нанесли вогневе ураження по Дебальцевому. Загиблих серед українських військовослужбовців немає.
Крім того, за даними штабу АТО, сьогодні зранку бойовики знову штурмували донецький аеропорт, неодноразово обстрілювали його зі стрілецької зброї та мінометів. «Наші військовослужбовці відбили напад, аеропорт перебуває під контролем сил АТО», - зазначили у прес-центрі АТО.

Нагадаємо, за даними РНБО,  за минулу добу силам АТО вдалося знищити 12 бойовиків, які намагалися здійснити штурм донецького аеропорту.