На Житомирщині встановили пам'ятну дошку загиблому герою

В Овруцькому районі встановили пам’ятну дошку герою, який віддав своє життя за Україну

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на офіційний сайт Міноборони.

"В цій школі навчався Радкевич Петро Іванович, який героїчно загинув 10.08.2014 року, виконуючи військовий обов’язок по захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Слава Україні! Героям слава!" — такі слова викарбувано на гранітній дошці на честь загиблого військового.

Пам’ятну дошку встановили на фасаді Листвинської школи, що на Житомирщині. Біля навчального закладу зібралися рідні, друзі, школярі, представники місцевої влади, пересічні громадяни щоб вшанувати пам’ять про героя, що гідно пішов з життя, захищаючи від ворога рідну землю. На сході Петро Радкевич виконував завдання у складі 30 окремої механізованої бригади.

"Ми щиро вдячні за те, що ваш Петро без усіляких вагань прийняв на себе страшний виклик ворога. Ви виховали справжнього сина: мужнього, безстрашного, самовідданого. Ніхто й ніщо не в силі замінити дітям батька, дружині - чоловіка, батькам - рідної дитини. Лиш пам’ять про нього житиме вічно в наших серцях," - наголосив голова Овруцької райдержадміністрації Валентин Бортнік.

Пам’ять про героїв Житомирщини навічно залишиться в сторінках історії. Патріотизм молодого покоління виховуватиметься на прикладах сміливих земляків, які мужньо відстоювали незалежність України на південних та східних рубежах нашої держави",  -йдеться у повідомленні прес-служби МО.

Фото: Міноборони.