Вийшов ще один кліп Міхалка та його нового гурту BRUTTO

Фактично це перший кліп BRUTTO на пісню "Гирі, з якого можна зрозуміти, як колектив буде виглядати під час живих виступів

Режисером відео став російський фотограф і кліпмейкер Андрій Давидовський.

«Мій друг і татуювальник Паша Куликов познайомив мене з Андрієм Давидовським, - розповідає лідер BRUTTO Сергій Міхалок. - Паша дуже педантично ставиться до рекомендацій і вирішив нас представити один одному, тільки коли почув пісні BRUTTO. Я подивився роботи Давидовського, які він зробив для "Лід 9" - сайд-проекту групи "25/17". Мені дуже сподобалися графіка і виконання, в цьому було щось від Ministry, щось від електронних панків 1990-х. Я подзвонив Андрію, ми розмовляли години півтори і зрозуміли, що багато в чому збігаються.

Давидовський - це стовідсотковий режисер BRUTTO. В "гирях" він зміг реалізувати суміш веселощів, чоловічої сили, здорової агресії і зробив це дуже майстерно ». 

«Візуальна естетика груп 1990-х сформувала мою систему координат як кліпмейкера, - розповідає Андрій Давидовський. - В першу чергу це увірвався гранж: Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Nine Inch Nails і т.д. Це кліпи Антона Корбейн, якого я вважаю своїм хрещеним батьком у фотографії. В "гирях" можна побачити цитати і до Nirvana - Smells Like Teen Spirit. Почасти ця робота - наша данина картинці 1990-х ». 

Пісню «Гирі» виконує Бразил, один з вокалістів BRUTTO. Сам Бразил впевнений, що кліп буде помітно вибиватися із загального контексту: «Я довгий час телевізор не дивився принципово, але останні два тижні спеціально став включати музичні канали, щоб зрозуміти, які кліпи зараз знімають, що транслюють - і так і не побачив аналогів тому , що було зроблено в "гирях". І це мені дуже подобається ».

«Гирі» - вже третій кліп BRUTTO. Минулого місяця групою були представлені відео на пісні BRUTTO і Underdog.