На Луганщині убитих терористів скидають в копанки

В нелегальній шахті-копанці, що місті Красний Луч, терористи і російські окупанти влаштували братську могилу своїх бійців, яку згодом підірвали

Про це Еспресо.TV повідомив координатор громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

За його словами, за два кілометри від шахти 4-біс в Красному Лучі є копанка, в яку протягом трьох тижнів скидали тіла загиблих російських вояків і найманців, а також місцевих «ополченців». 

Тіла були в камуфляжі, з георгіївськими стрічками, декотрі із шевронами так званої Козачої національної гвардії (РФ). «Позавчора цю копанку підірвали, повідомляють наші бойові побратими», - зазначив Снєгирьов.

«У такий нехристиянський спосіб керівники терористичних організацій приховують як масштаби загибелі серед бойовиків в цілому, так і масштаби власне російської інтервенції. Те, що відбувається зараз на Донбасі з російськими солдатами, Спілка солдатських матерів Росії назвала м’ясорубкою. Ті вояки і найманці, яким пощастило, повертаються додому важко поранені, з тяжкими контузіями. Матерям загиблих солдатів не кажуть, де і за що наклали головами їхні діти. Вони навіть не отримують християнського поховання», - зазначив Снєгирьов.