Тепер жителям Донбасу, щоб проголосувати в іншому місті достатньо тільки написати заяву

Центральна Виборча комісія випустила постанову в якому виборцям з Луганської та Донецької області для зміни місця голосування достатньо надати до реєстру виборців тільки заяву

Про це йдеться в тексті постанови, розміщеному на сайті ЦВК від 7 жовтня 2014 № 1529, передає Еспресо.TV.

Наводимо текст постанови "Про питання тимчасової зміни місця голосування виборцям, виборча адреса яких відноситься до території Донецької або Луганської області, на період проведення позачергових виборів народних депутатів України від 26 жовтня 2014". 
 
"1. Встановити, що виборці, виборча адреса яких відноситься до території Донецької або Луганської області, при зверненні до органу ведення Державного реєстру виборців із заявою про тимчасову зміну місця голосування на період проведення позачергових виборів народних депутатів України від 26 жовтня 2014 року, можуть не додавати документи, підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їхнього голосування. 
 
2. Цю постанову надіслати Міністерству закордонних справ України, регіональним органам адміністрування Державного реєстру виборців для доведення до відома відповідних органів ведення Державного реєстру виборців та оприлюднити на офіційному сайті Центральної виборчої комісії. 
Голова Центральної виборчої комісії М. Охендовський ".