Еспресо TV стає загальнонаціональним телеканалом

Найближчим часом програми «Еспресо.TV» зможуть бачить всі глядачі кабельних та цифрових мереж. Це стало можливо задяки зміні програмної концепції телеканалу «Голдберрі» та рішенню Національної ради з питань телебачення та радіомовлення

9 жовтня Нацрада переоформила ліцензію телеканалу «Голдбері» і дозволила йому стати телеканалом «Еспресо TV».

Таким чином до цифрового та супутниковго мовлення «Еспресо.TV» додалося цифрове ефірне мовлення «Голдберрі» в мультиплексі МХ-3.

«Рішення Нацради виводить наш канал на новий рівень. Аудиторія «Еспресо ТВ» в рази збільшується. Адже відтепер ми отримуємо загальнонаціональне покриття. Нас зможуть бачити не тільки у цифрі чи супутнику, а й за допомогою зручного для більшості українців цифрового ефірного мовлення», - прокоментувала наступний крок у розвитку каналу директор ТОВ «Новини TV» (власник бренду «Еспресо ТВ») та ТОВ «Голдббері» Катерина Єрмолович.

«У 2015 році в Україні планують вимкнути традиційне аналогове телебачення. Залишиться тільки цифрове. Тому розширення цифрового покриття – логічний крок для «Еспресо ТВ», який розуміє сьогоднішні потреби українців», - додала вона.

Ефірна сітка «Еспресо.TV» буде повністю транслюватися на частотах каналу «Голдберрі».

«Нові глядачі зможуть оцінити високоякісний власний продукт «Еспресо.TV». Зокрема, «Підсумки з Миколою Вереснем», «Вечір з Миколою Княжицьким», «Година «Че» з Єгором Чечериндою чи програми Віталія Портнікова», - додала директор каналу.

Крім того, за словами Катерини Єрмолович, наразі телеканал готується до запуску нових інформаційних шоу.

«Еспресо ТВ» постійно розвивається. Нам ще немає і року, а ми вже завоювали прихильність мільйонів глядачів. Тому і надалі будемо дотримуватися високих стандартів обєктивного та аналітичного інформування наших громадян про останні події у країні і світі. Це не тільки пріорітет у дільності, а й наша громадська відповідальність перед тим моментом, в який народився канал», - додала пані Єрмолович.

Нагадаємо, вперше канал «Еспресо.TV» вийшов в ефір 24 листопада 2013 року під час Революції Гідності.

Як повідомлялося раніше, «Еспресо.TV» в особі ТОВ «Новини TV» придбало ТОВ «Голдберрі».