Перед грою Білорусь - Україна відбудеться "махач" українських та російських ультрас

Фанати битимуться 70 на 70 або 100 на 100

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на "Сегодня", сьогодні перед матчем відбору ЧЄ-2016 Білорусь - Україна відбудеться бійка українських та російських ультрас. 

Як розповіли українські ультрас, їм кинули виклик російські хулс. Вони його прийняли, і перед грою на білоруській території відбудеться махач.

"Швидше за все, битва буде в "зеленці", тобто в лісо-парковій зоні, далеко від сторонніх очей, - розповідає співрозмовник. - Склад - 70 на 70 або 100 на 100. З боку росіян будуть переважно націоналістичні рухи. Як завжди, "м'ясо" (тобто спартаківці). З нашої - ультрас "Динамо", "Дніпра", "Карпат", "Десни", "Шахтаря", запорізького "Металурга". Без холодної зброї - чисто на руках. в 2001-м і 2009-м, коли збірна України грала в Мінську, вже були махачі між нашими та росіянами, але тоді до останніх підключалися білоруси, і взагалі склад наших суперників перевищував обумовлену цифру. Але зараз білоруси заявили, що займатимуть нейтральну позицію. Вони розуміють, хто винен в тому, що відбувається на сході України. Безумовно, у майбутньої битви є політична підоснова. Росіяни хочуть показати свою перевагу над Україною зокрема і в цій справі. Але навіть з урахуванням попередніх порушень домовленостей з їхнього боку, ми не могли відмовитися. Краще програти супернику, сили якого перевищують наші, ніж не вийти. Ми їх не боїмося ... ".

Зазначимо, що однією з причин того, що вчора українських фанів вирішили не пускати в Білорусь, є наявна в місцевих правоохоронних органах інформація про майбутню бійку. 

Матч Білорусь - Україна відбудеться сьогодні. Початок - 21:45.