"Народний фронт" звинувачує власника каналу "ЗІК" у політичній помсті

Партія "Народний фронт" назвала показану в ефірі телеканалу "ЗІК" заяву депутата-перебіжчика Ігоря Скосара спробою помсти партії з боку власника каналу Дмитра Добродомова через відмову партії підтримати його на виборах

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі партії.

"Активне тиражування заяви Ігоря Скосара про «політичну корупцію» з його минулого є нічим іншим, як спроба дискредитації відомих політиків Майдану з боку «тушок-перебіжчиків», які сьогодні намагаються пролізти у владу, використовуючи будь-які методи", - зазначили в партії.

У "Народному фронті" зазначають, що Скосар - це «тушка», яка два роки служила Януковичу, і навіть у час, коли тривали розстріли на Майдані, голосувала за диктаторські закони 16 січня, і досі перебуває на волі.

Також в прес-службі нагадали, що Добродомов сьогодні є кандидатом у народні депутати по 115-му виборчому округу, і його інформаційна “допомога” приспішникові Януковича має просте пояснення –  помста «Народному фронту» через відмову партії підтримати його на виборах і висування на тому ж окрузі власного кандидата.

Прес-служба «Народного фронту» відзначає: використання журналістських можливостей у власних політичних інтересах не є нормою для вільної  та незалежної преси та суперечить принципам журналістської етики.

Нагадаємо, Ігор Скосар був однією з перших "тушок" в "Батьківщині", він вийшов із партії 4 березня 2013 року.

Скосар також був серед тих, хто не голосував за відставку уряду Миколи Азарова, а також серед тих, хто разом з комуністами і регіоналами підписав лист до польського сейму з проханням визнати геноцидом поляків події на Волині 1942–1944 років.

Зараз Скосар балотується у Раду по 94 округу (Київська область) як самовисуванець.