Репер Тіматі, який визнав вторгнення Росії, порівняв Україну з братом-наркоманом

Російський співак Тіматі в соцмережі написав серію постів про ситуацію в Україні

В Instagram співак опублікував цілих п'ять постів про своє ставлення до російсько-українського конфлікту, сучасної України та президенту РФ Володимиру Путіну. 

Тіматі практично визнав, що Росія вторглася в Україну, але акцентував, що це ще не привід  когось звинувачувати. 

«Досить нерозумно в односторонньому порядку, намагатися шукати винуватого між нами зараз, апелюючи виключно фактом вторгнення або фактом порушення будь-яких угод-конвенцій, в той час коли видимий конфлікт має виключно тристоронній характер !!!» - написав співак, так і не уточнивши, хто є третій стороною. 
Також хлопець акцентував, що йому «гірко» за ситуацію в Україні. 

«Ненависті до українців у Росії не було і немає. Є нескінченна гіркоту від того, що там відбувається. Як у сім'ї, де молодший брат важко запив або сів на наркотики», - продовжив Тіматі. 

Співак висловив думку, що при Путіні в Росії настав порядок, а в Україні, нібито, твориться беззаконня. 

«Україна сьогодні дуже нагадує феодальну Росію кінця 90-х. Я добре пам'ятаю беспредел в 90-е в Росії. Сьогодні це явище практично зникло - в усякому разі, ніхто з моїх друзів і знайомих в бізнесі бандитів не боїться, а моя мама з моєю донькою може спокійно гуляти в парку, це сильно відрізняється від того, про що мені сьогодні кажуть мої друзі, що живуть в Києві», - прорік виконавець.

Раніше, Тіматі, який усіляко підтримує Путіна, поглузував з Обами.