Тарута: Терористи вбивають мешканців Донбасу, щоб викликати в них ненависть до України

На зустрічі з працівниками Азовського судноремонтного заводу в Маріуполі губернатор Донецької області Сергій Тарута розповів про тактику бандитський дій «ДНР» і запевнив, що приморське місто було, є і залишиться українським

Глава регіону підкреслив, що українські військові не стріляють по населених пунктах. Всі руйнування і людські жертви - від дій представників самопроголошеної республіки, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Донецької ОДА. 

«Терористи спеціально вбивають людей, щоб викликати ненависть до України», - сказав Тарута, відповідаючи на питання судноремонтників. 

Працівники заводу запитували у губернатора і про перспективи підприємства, чи буде держава надавати допомогу в його розвитку. 

Голова облдержадміністрації повідомив, що ініціюватиме в Кабміні перерозподіл держзамовлень по ремонту суден з тим, щоб забезпечити завантаження маріупольського підприємства. 

Обговорювали і питання, пов'язані з модернізацією виробництва. Керівники підприємства доповіли губернатору, що зараз залучаються міжнародні експерти, використовуючи досвід яких на Азовському судноремонтному заводі планується провести масштабні перетворення.