ГО «ЗАСТУП» допомогла обдарованим дітям Вінниччини

Завдяки благодійній акції, організованій активістами громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «ЗАСТУП» (За Соціальну Трудову Українську Перспективу), обдаровані діти загальноосвітньої школи села Агрономічне, що на Вінниччині, отримали новий комп’ютерний клас

Агрономічненська школа вважається найпрестижнішим навчальним закладом у районі, адже спеціалізується на розвитку обдарованих дітей і впроваджує технології критичного мислення. Через це понад п’ять років заклад «тримає» перше місце в конкурсі на найкращий педагогічний колектив. Однак, це лише один бік медалі.
 
Вчитель математики та інформатики закладу Сергій Сірак зауважує, що незважаючи на відзнаки та високий рівень знань учнів, досі у школі не було нормального комп’ютерного класу: більшість техніки була поламана та застаріла.
 
«На щастя, про наші проблеми дізналася громадська організація «ЗАСТУП». Вона провела благодійну акцію, і тепер ми можемо повноцінно викладати інформатику нашим дітям — у школі з’явилися 10 сучасних комп’ютерів та меблі для них», — зауважив вчитель Агрономічненської ЗОШ.
 
 
Один з активістів ГО «ЗАСТУП» Валерій Бевз каже, що ця благодійна акція — насамперед інвестиції в майбутнє села.
 
«Я вважаю, що якщо держава буде вкладати інтелектуальні й матеріальні ресурси в сільські школи, то ми матимемо справжніх професілналів, високорозвинену та талановиту молодь», — зауважив громадський активіст Валерій Бевз.
 
 
Того ж дня, у Вінниці відбувся регіональний форум політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП». На зустріч з лідерами політсили Іриною Синявською й Олександрою Шереметьєвою, прийшли понад 400 аграріїв, представників села та інтелігенції, голів сільрад зі всієї області.
 
Загалом під час подібних форумів, які вже відбулись у третині обласних центрів, виборчу програму «ЗАСТУПу» схвалили понад 10 000 аграріїв.
 
Під час зустрічі лідери організації зазначили, що в українських аграріїв та жителів села з’явився захисник — політична партія «ЗАСТУП». У парламенті політсила боротиметься за відродження українського села, гідні умови життя сільського трударя, розвиток агросектора України та підтримку національного виробника.