Чорновол: Льовочкін принциповий антиукраїнець

Сергій Льовочкін – це «демон політичних інтриг» і принциповий антиукраїнець

Про це в ефірі програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на Еспресо.TV заявила кандидат в народні депутати Тетяна Чорновол.

Зокрема, говорячи про групу «РосУкрЕнерго», вона зазначила, що представники цієї команди «йдуть від різних блоків, йдуть по мажоритарці». 

«І вони пройдуть. Мало того, що цю групу очолює людина, яку звати Льовочкін, він дуже талановитий демон в політичних інтригах. І що найстрашніше – він принциповий антиукраїнець», - вважає Чорновол. 

«Чи він небезпечний? Є ціла група політиків, про яких ми кажемо, що на них впливає Льовочкін, але доказів в нас немає. Він може так все організувати. Він надзвичайно багата людина, але в нас немає доказів, що от цей бізнес його. Він в цьому плані все робить грамотно. Він впливає на багато медіа, але в нас немає прямих доказів. І це дуже страшно, коли в нас є олігарх і ми не маємо проти нього нічого. Щодо тих речей, які я знаю, що є мережа ресторанів і в мене є факти, що над ними стоїть Льовочкін, але знову ж таки – непрямі. Зокрема ресторан «1812» на дорозі в Конча-Заспу, ви подивіться, що цей ресторан оформлений в імперському стилі, російському імперському стилі, тобто для людини – це взірець, Російська імперія – для нього взірець», - заявила політик.