Брати Ротенберги, рятуючись від санкцій, передали активи своїм синам

Аркадій і Борис Ротенберг передають активи синам - Ігор Аркадійович отримав 26,4% «Мостотрест», Роман Борисович - контроль над фінської Арена Події

Про це пише газета «Ведомости» з посиланням на матеріали компанії, передає Еспресо.TV.

Власником частки в розмірі 68,5% Marc O'Polo Investments, що має 38,6% «Мостотрест», став Ігор Ротенберг, наприкінці минулого року даний пакет був у Ігоря та Аркадія Ротенбергів. Представник «Мостотрест» підтвердив інформацію про те, що Аркадію Ротенбергу більше не належить даний пакет.

На думку експертів, Аркадій Ротенберг передав частку в «Мостотрест» синові не через санкції. Компанія не приваблює кредитів в іноземних банках, закуповуючи техніку у азіатських виробників.

У липні 2014 Аркадій Ротенберг вийшов з капіталу TPS Real Estate Holding, що володіє 100% «ТПС-нерухомості». Його частка в девелоперських активах перейшла синові Ігорю, пояснило джерело видання. Мова йде не тільки про «ТПС-Нерухомості», в якій підприємець мав 33% акцій, а й про «РГ-Девелопмент», в якому повідомили в лютому, що Аркадій Ротенберг став основним власником компанії.

Представники компаній не коментують дану інформацію.