Домініканську Республіку визнано головною країною для відпочинку в Карибському регіоні

За підсумками минулого сезону, найбільший у світі сайт для бронювання туристичних послуг Expedia.com визнав Домініканську Республіку головним напрямком для відпочинку в Карибському басейні. У порівнянні з минулими роками, кількість відпочиваючих у цій країні збільшилася на 33%

Це дійсно один із найкращих варіантів зимового відпочинку, який до того ж став ще й більш доступним.  На Домінікані кожен зможе знайти розвагу до душі. Ви можете весь день просто лежати на пляжі з коктейлем з тропічних фруктів, а після заходу сонця зануритися в бурхливе нічне життя острова. На відпочинку на курортах Домінікани до Ваших послуг безліч хороших ресторанів, дискотек, пабів і казино на будь-який смак та фінансові можливості.

Любителі активного відпочинку на Домінікані зможуть зайнятися віндсерфінгом, дайвінгом, рафтингом, зможуть здійснити морську прогулянку під вітрилом і подорож на джипах або відправиться на кінні прогулянки вздовж узбережжя. З усіх країн Карибського басейну тільки в Домініканській республіці у любителів підводної риболовлі є можливість відправитися на підводне полювання: зануритися у води Атлантики з підводною рушницею і вполювати різні види риб.

За кількістю пам'яток Домініканська республіка превалює над іншими країнами Карибського басейну. Найдавніша історія острова тісно переплетена з життям великого мандрівника Христофора Колумба, тому під час відпочинку на Домінікані можна побачити безліч архітектурних пам'ятників, пов'язаних з ним та його родиною. Багато цікавих культурних пам'яток знаходиться в столиці Домініканської республіки - місті Санто-Домінго.

За останні декілька років туристична інфраструктура Домінікани була значно розширена та вдосконалена. Нові зручні авіамаршрути, суттєве підвищення рівня безпеки, збільшення кількості готелів віп-рівня, номерних фондів, а також активний розвиток круїзних портів, відіграли неабияку роль у рості привабливості Домінікани для туристів зі всього світу.

«Нас вражає активне збільшення кількості українських туристів, котрі бажають побачити прекрасні пейзажі Домінікани та познайомитися з культурою цієї країни. Тому вже другий рік поспіль ми організовуємо чартерну програму до цієї країни з прямим перельотом без пересадок з Києва до Пунта-Кани», - коментує ситуацію Директор з продажів туроператора Travel Professional Group Олена Бойко.

Окрім багатої розважальної програми Домінікана порадує туристів комфортною для відпочинку температурою. Середньорічна температура на острові +30 ° C. Спека переноситься легко, морський бриз «здуває» її, створюючи приємну прохолоду.

Варто відзначити, що у порівнянні з минулими роками, усі тури стали дешевшими та доступнішими для пересічних громадян, оскільки економнішим став переліт, який раніше здійснювався з пересадками у Парижі або Москві.

На сьогоднішній день в Україні лише один туроператор може запропонувати ексклюзивну польотну програму до Домінікани з прямим рейсом без пересадок в Пунта-Кану. При придбанні туру ви отримаєте авіапереліт на обрану дату, починаючи з 26 грудня 2014 року, проживання у готелі 11 ночей, трансфери, страхування та усі супутні послуги з організації туру. Вже зараз ви можете придбати тур у будь-якому агентстві України від туроператора Travel Professional Group, зекономивши час  на підбір перельотів та готелів, а також кошти та сили, обравши прямий переліт з Києва до Пунта-Кани.

Відпочинок на Домінікані - це національний колорит з його запальними ритмами, екзотичними шоу і кухнею, в якій злилися кулінарні традиції індіанців, іспанців, французів і африканців.