Мозок Шумахера пошкодив не камінь, а камера, прикріплена до його шолома

Причиною серйозної травми семиразового чемпіона світу "Формули-1" Міхаеля Шумахера став не удар об камінь, а камера, прикріплена до його шолома

В ефірі французького радіо Europe 1 колишній коментатор TF1 і консультант Canal Plus Жан-Луї Монсі розповів про останні новини про стан Шумахера, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на f1news.ru.
 
"У мене є новини про Міхаеля Шумахера - недавно я бачив його сина. Міхаель поступово приходить до тями. Але, знаєте, причиною настільки серйозної травми став не удар об камінь, а кріплення камери GoPro на його шоломі - саме воно пошкодило мозок. Він виходить з коми, але дуже повільно. Він у себе вдома. У нього є час. У нього все життя попереду, щоб відновитися", - каже Монсі.

Зазначимо, що минуло вже дев'ять з половиною місяців з дня драматичного інциденту на гірськолижному курорті Мерібель, де Міхаель Шумахер отримав травму, катаючись на лижах. Понад п'ять місяців він перебував в комі і з початку вересня продовжує відновлення у своєму будинку в Швейцарії, де за його здоров'ям стежить команда з 15-ти медиків.