«ЗАСТУП» допоміг відкрити новий дитячий майданчик в дитсадку на Черкащині

Активісти «ЗАСТУПу» відкрили новий дитячий майданчик у дитсадочку «Зірочка», що на Черкащині.

Дитячий заклад вже кілька років робить капітальний ремонт. Частину грошей виділила сама установа, іншу — дала міська рада, решту — збирали всією громадою. Однак, коштів забракло.
 
Завдяки благодійній акції «ЗАСТУПу», 11 жовтня «Зірочка» одержала новий ігровий майданчик — із гойдалками, пісочницею та гіркою.
 
«Діти не повинні відчувати незручності через проблеми дорослих. Тому ми провели благодійну акцію, аби подарувати малечі щасливе дитинство. «ЗАСТУП» щиро хоче, щоб для дітлахів були створені всі умови для розвитку та кращого пізнання світу», — сказав активіст «ЗАСТУПу» Ігор Щербак.
 
Завідувач Городищенського дитсадка «Зірочка» Марія Шматкова зазначила, що новий майданчик неодмінно стане улюбленим місцем для малечі.
               
«Дуже хочемо подякувати «ЗАСТУПу» за те, що він попіклувався про наших дітей. Адже власними силами нам було б дуже важко встановити такий сучасний ігровий майданчик», — поділилася Марія Шматкова.
 
Того ж дня, 11 жовтня, у Черкасах відбувся регіональний форум політичної партії «ЗАСТУП». На ньому лідери політсили Віра Ульянченко, Геннадій Новіков і Володимир Хоменко зустрілися з аграріями, представниками сільських громад та інтелігенції, головами сільрад із усієї Черкаської області. Загалом на зустріч прийшли понад 700 селян.
 
«Українці можуть і вміють працювати на землі. Але їм потрібна підтримка, однодумці у владі, які вболівають за українську землю, за селянство, а не за власну кишеню. Тільки тоді українська економіка почне зростати, почне підвищуватися добробут людей і Україна буде справді європейською державою», — підкреслила лідер партії «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.
 
Водночас, Віра Ульянченко наголосила, що євроінтеграція має відбуватися насамперед з урахуванням інтересів українських сільгоспвиробників.