Міліція порушила справу за фактом підкупу виборців кандидатом в окрузі №133 в Одесі

На офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України повідомляється про порушення справи за фактом підкупу виборців кандидатом у народні депутати в окрузі №133 в Одесі

Згідно з повідомленням прес-служби відомства, це вже другий кандидат від Одеси, який у такий спосіб намагається впливати на виборців, передає Еспресо.TV.

"13 жовтня 2014 року до Одеської міліції звернувся голова одного з громадських об'єднань із заявою про те, що до організації, яку він очолює, надходять численні звернення жителів Одеси з повідомленнями про факти підкупу виборців та фальсифікації списків виборців на 133 виборчому округу з боку кандидата в народні депутати", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація - 1 ч. ст. 157 КК України (перешкоджання вільному здійсненню громадянином виборчого права, поєднане з підкупом, обманом або примушуванням).

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше міліція відкрила за фактом підкупу виборців кримінальне провадження, в якому фігурує народний депутат Сергій Ківалов.