Під час обстрілів передмість Маріуполя загинуло вже 7 мирних жителів, 17 поранено

В результаті обстрілу селища Сартана загинули семеро мирних жителів, ще сімнадцять осіб отримали поранення

Як повідомили Еспресо.TV в Маріупольській міськраді, за інформацією управління охорони здоров'я всім госпіталізованим надається медична допомога в повному обсязі.

В даний час в селищі Сартана знаходиться міський голова Юрій Хотлубей, представники міської та селищної влади, рятувальники і медпрацівники.

Журналістка Ганна Романенко, яка перебуває в Маріуполі, розповіла про подробиці обстрілів: "Бойові дії біля Маріуполя активізувались сьогодні вранці. Знову розпочалися обстріли селища Талаківка. Це передмістя Маріуполя десь близько 10 км до міста. Після обстрілу Талаківки обстріли поширились на селище Сартана це теж 10 км від Маріуполя. Там відбулася страшна трагедія. Похоронна процесія йшла з кладовища та підпала під обстріли".

За її словами, наразі постріли трохи вщухають: "Але хочу сказати, що такої сили постріли ми не чули за весь період війни".

Нагадаємо, сьогодні, 14 жовтня, близько 15:00, терористами з боку Комінтерново була обстріляна північна околиця сел. Сартана під Маріуполем. Постраждали мирні жителі, які брали участь у похоронній процесії.