Під Радою кидають петарди і димові шашки, лунають вибухи (ОНОВЛЕНО)

Обстановка на мітингу, який відбувається під стінами Верховної Ради, стає все напруженішою

Про це з місця подій повідомив кореспондент Еспресо.TV.

"Під Верховною Радою почали кидати петарди та димові шашки. Міліція одягла шоломи і стоїть в повній бойовій готовності",- розповів кореспондент.

Також він зазначив, що серед мітингумальників є молодики, які прийшли з парку Шевченка. Вони називають себе українськими націоналістами і заявляють, що їх дістала ситуація і вони прийшли до парламенту, щоб визволити політичних в’язнів.

Крім того там присутня символіка "Правого сектору" та Всеукраїнського об’єднання "Свобода". Активісти вимагають, щоб воїнів-визволителів УПА визнали вооючою стороною у Другій світовій війні. 

Народний депутат Леонід Ємець написав у Фейсбуці, що на вікнах Верховної ради з'явився кульовий отвір. За інформацією очевидців, скло було розбите в результаті "пострілу" з рогатки металевою кулькою. 

Також народний депутат від фракції УДАР Роман Давиденко у своєму Фейсбуці повідомив, що під стінами Верховної Ради зав'язалася бійка, яку стримує Тетяна Чорновіл.

"Бійка біля Верховноі Ради! Таня Черновол тримає оборону....гупають гумові взривпакети....штурм...",- написав він.

В свою чергу народний депутат Володимир Ар'єв заявив, що бійки під Радою зчиняють представники "Братства" Дмитра Корчинського.