На регіональних форумах «ЗАСТУПу» будуть присутні представники ОБСЄ

Представники місії ОБСЄ відзначили феномен політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП»

Про це журналістів повідомив керівник обласного штабу політичної партії «ЗАСТУП» у Черкаській області Ігор Швець.
 
За його словами, окрім 700 селян і сільгоспвиробників, на регіональному форумі політсили в Черкасах також були присутні представники місії ОБСЄ в Україні.
 
«Представників ОБСЄ із Німеччини та Канади здивував той факт, що нова політична сила «ЗАСТУП» зібрала таку велику кількість прихильників. Вони вважали, що людей підкупили. Підійшли до них, почали спілкуватися і дуже швидко змінили свою думку. Феномен «ЗАСТУПу» їх зацікавив», — зазначив Ігор Швець.


 
Він підкреслив, що представниця місії ОБСЄ Розмарі Кернс разом зі своїм колегою Тобіасом Рафаелем дізналися, що таку увагу людей «ЗАСТУП» заслужив виключно продуманою програмою реформ українського села.

«Розмарі Кернс запитувала в делегатів форуму, що саме їм сподобалося в «ЗАСТУПі». Більшість наголосили, що політсила не займається популізмом, а зосереджена на конкретних кроках із відродження села», — розповів керівник обласного штабу політичної партії «ЗАСТУП» у Черкаській області й додав, що члени місії ОБСЄ зацікавилися наступними регіональними форумами «ЗАСТУПу» й виявили бажання відвідати їх.