ФІФА проінспектує російські стадіони, які приймуть ЧС-2018

Комісія Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) починає інспекційний візит до Росії, де відвідає споруджувані і вже відкриті стадіони до ЧС-2018 у Москві, Санкт-Петербурзі, Казані і Сочі

Крім того, комісія проведе віртуальну інспекцію арен, будівництво яких ще не розпочалося, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

Сьогодні представники ФІФА разом з представниками оргкомітету "Росія-2018" відвідають споруджуваний стадіон на Крестовському острові в Санкт-Петербурзі. Завтра, 17 жовтня, - "Казань-Арену", 18 жовтня - "Фішт" в Сочі, 19 жовтня - "Відкриття-Арену" в Москві, 20 жовтня - столичний стадіон "Лужники", який реконструюється і має прийняти фінал ЧС-2018. 21 - 23 жовтня відбудеться віртуальна інспекція по інших стадіонах.

До складу спільної делегації входять 40 експертів в галузі проектування та будівництва стадіонів, підготовки і проведення змагань, безпеки, транспорту, логістики, сервісів гостинності, телемовлення, забезпечення роботи ЗМІ, медичних послуг, роботи персоналу, реалізації маркетингової та квиткової програм. 

Матчі мундіалю-2018 відбудуться на 12-ти стадіонах в 11-ти містах Росії: Москві ("Лужники" і "Відкриття-Арена"), Санкт-Петербурзі, Казані, Нижньому Новгороді, Саранську, Калінінграді, Волгограді, Єкатеринбурзі, Самарі, Сочі і Ростові-на-Дону.