«Хортиця» пригостить Австрію абсолютною якістю

Бренд холдингу Global Spirits «Хортиця» виходить на нові ринки. Черговим серйозним кроком у розширенні географії експортних продажів став вихід на перспективний ринок Австрії

Перші поставки продукції до Австрії відбулися наприкінці вересня. Офіційним дистриб'ютором бренду «Хортиця» виступив міжнародний імпортер і дистриб'ютор зі штаб-квартирою у Відні - MTF Group GmbH. 

Представники компанії-імпортера відзначають: вирішальним фактором для вибору бренду «Хортиця» стала висока якість продукту, в якому вони мали можливість переконатися під час порівняльних дегустацій. «Ми бачимо високий потенціал для зростання продажів горілки «Хортиця» на австрійському ринку, - говорить директор зі стратегічного планування MTF Данило Айзенштат. - Уже в найближчій перспективі завдяки абсолютній якості і унікальним властивостям «Хортиця» може стати впізнаваним брендом в Австрії зі своєю широкою аудиторією». 

В Австрію холдинг Global Spirits почав поставляти три популярні горілчані позиції. «Хортиця Класична» і «Хортиця Платинум» з'являться в ключових роздрібних торгових точках. Тоді як «Хортиця Ice» буде більше затребувана в барах, клубах та інших заклади HoReCa - упевнений представник MTF Group. За словами Данила Айзенштата, одним із драйверів для зростання попиту на продукт є революційна «Хортиця Ice» з її «розумною» пляшкою і здатністю кардинально змінювати колір при охолодженні. 

MTF Group планує зайняти помітну частку ринку в горілчаному сегменті з брендом «Хортиця». Останнім часом продажі сорокаградусного алкоголю в Австрії стабільно ростуть. Міцні напої тут п'ють, в основному, в закладах HoReCa, що свідчить про соціальний характер споживання. Горілка «Хортиця» знаходиться в одній ціновій категорії з найпопулярнішим в Австрії горілчаним брендом Eristoff, який займає близько 30% ринку. При цьому українська торгова марка перевершує його за якістю - відзначає представник компанії-імпортера.

Нагадаємо, що сьогодні «Хортиця» - це єдина горілка з України, яка входить до трійки глобальних лідерів світу за обсягами продажів.