Меркель скасувала зустріч із Путіним через його непунктуальність

На саміті "Азія-Європа" канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрілася з Петром Порошенком і скасувала зустріч із Володимиром Путіним через його звичне запізнення

Про це пише Deutsche Welle, передає Еспресо.TV

Переговори канцлера ФРН Ангели Меркель із президентом Росії Володимиром Путіним у кулуарах саміту "Азія - Європа" (АСЕМ) були скасовані, оскільки Путін пізніше запланованого часу прибув у Мілан після офіційного візиту в Белград, повідомляють західні агентства. Зустріч Меркель і Путіна повинна була пройти відразу після переговорів глави німецького уряду з президентом України Петром Порошенком, що вони відбулися в Мілані ввечері у четвер, 16 жовтня.

Чи відбудеться зустріч Путіна і Меркель пізніше в той же день, поки невідомо. На 20.00 за місцевим часом заплановано офіційну вечерю учасників саміту. Як повідомляє агентство AFP, канцлер ФРН зустрінеться з президентом РФ під час сніданку в п'ятницю, 17 жовтня. В ранкових переговорах, темою яких стане ситуація в Україні, також візьмуть участь прем'єр-міністри Італії та Великої Британії Маттео Ренці і Девід Кемерон, президент Франції Франсуа Олланд, голова Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу і голова Європейської ради Херман Ван Ромпей.