«Хортиця ICE» стала об'єктом сучасного мистецтва

Відомий італійський художник-гіперреаліст Марчелло Баренжі «оживив» пляшку «Хортиця ICE» у своєму новому фотореалістичному шедеврі

Використовуючи звичайнісінькі олівці, акварель і маркери, талановитий ілюстратор з такою точністю зобразив охолоджену пляшку насичено-синього кольору, що її з легкістю можна прийняти за справжню. Весь процес створення нового малюнка художник зняв на відео і розмістив на своєму каналі YouTube. 

Мистецтво Баренжі вже більше двадцяти років підкорює світ неординарної технікою і вражаючими 3D-малюнками. Об'єктами натхнення художника стають прості предмети повсякденного життя. У своєму новому шедеврі автор відтворив вподобаний йому дизайн пляшки «Хортиця ICE», яка змінює колір при охолодженні. На малюнку охолоджене синє скло зображено з вражаючою фотографічною точністю і максимально нагадує оригінальну пляшку. Варто відзначити, що «Хортиця» стала першим українським продуктом, який потрапив в колекцію робіт відомого італійського художника. 

На створення картини Баренжі знадобилося 4 години і 28 хвилин. Весь процес від першого до останнього штриха був знятий на відео в режимі timelapse - спеціальної техніки прискореної зйомки. Змонтований ролик розкриває всі етапи написання картини і дає можливість оцінити всю складність техніки гіперреалізму. Готове відео під назвою «A bottle of Khortytsya ICE» автор розмістив на своєму каналі.

Намальована реальність Марчелло Баренжі сьогодні надихає тисячі шанувальників гіперреалізму в усьому світі. Всього за одну добу з моменту виходу нового відео «Хортиця ICE» ролик зібрав більше 11 тисяч переглядів.