"Кримський титан" Фірташа переносять до Москви

Майновий комплекс заводу «Кримський Титан» Дмитра Фірташа в Армянську передали в довгострокову оренду московському підприємству ТОВ «Титанові інвестиції»

Про це на засіданні комітету Державної ради Криму повідомив начальник управління аналізу галузей промисловості та інноваційно-інвестиційної політики міністерства промислової політики Криму Олександр Заєць, пиередає "Крым медиа"

"Майновий комплекс "Кримського Титану" переданий в довгострокову оренду ТОВ "Титанові інвестиції" в Москві для зняття питань", - заявив він і додав, що завод може перейти на сировину з Індії. 

Як повідомляло агентство «Крим Медіа», після створення підприємства «Титанові інвестиції» на «Кримському титані» почалися проблеми з виплатою зарплати. Співробітникам досі не виплатили належне за серпень. 
Підприємство ТОВ «Титанові інвестиції» зареєстровано в Москві 17 червня. Його власником є ​​український олігарх Дмитро Фірташ, якому належить «Кримський титан». Компанія оформлена на Олександра Ємеліна, який раніше вже очолював структури Фірташа в Росії.