Бойко вимагає виділити терористам $1 млрд.?

Лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко презентував свій «план відновлення Донбасу», який передбачає виділення регіону 15 млрд. гривень

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі «Опозиційного блоку», план цієї партії «дасть нове життя економіці цього регіону».

«Наш план заснований на трьох основних напрямках.  Перше: ми доб'ємося від уряду виділення 15 мільярдів гривень на відновлення Донбасу. Друге: ми створимо нові робочі місця і відродимо підприємства. І третє: ми відновимо інфраструктуру регіону», - заявив Бойко.

При цьому політик нічого не сказав, в які саме регіони - окуповані терористами чи ті, які контролює українська держава, мають піти ці гроші.

При цьому він заявляє, що його політсила «забезпечить прозоре використання цих коштів і максимальний контроль з боку місцевих громад за розподілом фінансів». 

Також Бойко обіцяє мешканцям Донбасу фінансову допомогу, кредити, відновлення інфраструктури, і при цьому зменшення податків для малого та середнього бізнесу. Звідки «Опозиційний блок» візьме гроші на виконання цих обіцянок Бойко, звісно, не зазначає.