Концерт "Океану Ельзи" в Чикаго відбувся зі скандалом через російських промоутерів

Квитки на довгоочікуваний концерт продавались за рекордними для Чикаго цінами - $150 за квиток, а сама подія позиціонувалася, як подія в російській діаспорі США

Виступ "Океану Ельзи" в концертному залі Concord Music Hall розпочався в суботу, 18 жовтня о 20.00 вечора, пише iPress.ua.

За журналіста, сотні людей з квитками чекали близько двох годин на вулиці і не могли потрапити всередину залу без пояснення причин. У підсумку більшість глядачів пропустили половину виступу гурту, який тривав дві години.

"Така затримка можливо пояснюється банальною економією коштів організаторами. Перевіркою квитків, а їх було продано за офіційними даними як мінімум 1400, займалась одна людина, а відкласти початок концерту було неможливо оскільки вже о 23.00 в тому ж залі розпочинався виступ іншого гурту, що знову ж таки пояснюється економією коштів на оренду залу", - повідомляє журналіст. Виступ "Океану Ельзи" закінчився о 22.15 і всіх відвідувачів попросили покинути приміщення.

Після виступу "ОЕ" в концертному залі повинен був відбутись ще один концерт. Скрін зі сторінки клубу.

Організаторами концерту була компанія Bomond, яка репрезентувала концерт "Океан Ельзи" як подію в російській діаспорі США і рекламувала концерт виключно в російськомовних ЗМІ.