Міжнародниими "спостерігачами" на псевдовиборах в ЛНР і ДНР будуть неонацисти з Польщі,- експерт

Міжнародними спостерігачами від Польщі, які приїдуть на незаконні вибори на Донбасі, стануть представники неонацистських організацій

Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив польський експерт Марек Сієрант

"Зі спостерігачами які приїдуть на вибори ДНР і ЛНД все зрозуміло. Потрібно подивитись на особи людей, які приїдуть. Це або необільшовицькі фракції, або троцкістовські, або просто неонацисти. Є багато неокомуністичних організації і неонацистських організацій з крайньою правою позицією в Західній Європі. Багато таких друзів має Москва в ЄС",- зазначив польський експерт.

Також він вважає, що напевно відвідає нелігітимні вибори нам Донбасі й Матеуш Піскорський.

"Він був присутній на назаконних виборах в окупованому Криму. Там він представиив себе як депутат та представника польського парламенту. Депутатом польського парламенту він був досить давно, та не був обраний під час наступних виборів. Але і до цього часу він розповідає по всьму світу, що він представник польського парламенту. Це людина, яка має любов до неонацизму",- розповів експерт.

Він зауважив, що це саме те, проти чого нібито бореться Росія, кажучи що в Україні фашисти та хунта.

"Ось таких приятелів в ЕС має Російська Федерація. Ці люди не мають шанса існувати в нормальній політиці, вони існують тільки за кошти ФСБ, щоб робити те, що скаже Росія. Матеуш Піскорський, наприклад, часто виступає експертом на "Russia Today",- зауважив Сієрант.

Нагадаємо, також повідомлялосчь, що також російські депутати поїдуть "спостерігачами" на псевдовибори тероститів в ДНР та ЛНР.