Саакашвілі: У нас славетне спільне майбутнє

Екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі привітав українську спортивну спільноту із першими кроками в реформуванні галузі

Про це йдеться у відео зверненні, яке він передав Міністру молоді та спорту України Дмитру Булатову після проведення Конгресу за реформу у спортивній галузі, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службі відомства.

Саакашвілі зазначив також про те, що, незважаючи на складні часи та військові дії на території держави, українці активно працюють над зміною своєї держави: "Дух українців міцний та сильний. Це дух нації, яка має молоду енергію".

Він наголосив на важливості спорту як складової, що підтримує людей та об’єднає навколо спільної справи: "Спорт відіграє важливе значення у нинішні часи. Українці, які беруть участь у міжнародних змаганнях, які піднімають прапор України, гідні всілякої поваги".

Нагадаємо, 16 жовтня в Києві відбувся Конгрес за реформу в галузі фізичної культури та спорту, на якому були презентовані напрацювання Робочої групи з реформування: проект Концепції реформи, ідеологія змін до закону "Про фізичну культуру та спорт", концепція проекту інформатизації галузі.

У роботі Конгресу взяли участь майже 200 представників спортивної сфери – президенти федерацій, тренери, спортсмени, громадські діячі.