Росія закидає своїх спецпризначенців для дестабілізації ситуації на Харківщині

Лідер громадського об'єднання "Права справа" Дмитро Снєгирьов повідомив про провокаторів із українськими паспортами, яких Росія спрямовує на Харківщину

Про це він повідомив телефоном, передає Еспресо.TV.

"Попри всі домовленості президентів Петра Порошенка і Володимира Путіна, Росія перейшла до ескалації конфлікту на Сході України.

Росіяни перевдягають своїх спецпризначенців і спрямовують їх на Харківщину для дестабілізації ситуації, причому ці спеціалісти проходять українські блокпости з "свіжими", щойно виданими українськими внутрішніми паспортами. Ці паспорти були вилучені з українських паспортних столів, які знаходяться на окупованій території. В найближчі два дні кількість таких провокаторів в регіоні значно збільшиться, але їх можна вирахувати по датах видачі паспортів.

Система блокпостів, на жаль, майже не працює, ніхто не відслідковує пересування провокаторів. Російсько-терористичні війська заходять з тилу, щоб, завдавши удару на Харківщині, змусити українські війська відступити від Сєвєродонецька та Лисичанська, аби не потрапити в черговий котел", - наголосив громадський активіст.